Strajk Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Livio [P] Ile masz lat? [O] 24 Malu [P] Na jaki kierunek wybrałbyś się gdyby nie daj Boże zamknęli nam kopalnie? [O] Pracuje w JSW więc kampania węglowa mnie nie dotyczny [P] Ulubiona gra nie licząc CS? [O] Fifa /PES [P] Jaką szkołę ukończyłeś? Handlową a jestem rylem [P] Masz prawo jazdy? Jeżeli tak to za którym razem zdałeś? [O] Nie mam , ale się na nie wybieram [P] Ile wypiłeś najwięcej piw jednego dnia/nocy? [O] pamiętam do momentu że ponad 12 , a pózniej to nie wiem bo balowałem 2 dni [P] Wódka vs. piwo? [O] Piwo [P] Potrafisz tańczyć? Na zlocie dobrze Ci szło [O] Potrafię najlepiej mi idzie jak wypije [P] Pojawisz się na kolejnym zlocie? [O] Nic pewnego Kristo [P] Zagrał byś ze mną w Piłke nożną ? [O] Czemu nie [P] Ile masz wzrostu ? [O] 185cm [P] Kiedy masz urodziny ? [O] 10 Maja [P] Nominujesz mnie do kolejnej odsłony Q&A, proszę :spiteful: [O] Zastanowie się Rumcjas. Kogo wziął byś do? MMA.....Badka Warsaw Shore.....555 dzień Voice Of Poland.....Malu Rolnik Szuka Żony.....Burdela Kto Poślubi Mojego Syna.....Aquaxa Teez [P] Jak się czujesz będąc grzbietem? [O] Nie wiem Ty mi powiedz , masz doświadczenie [P] Lubisz swój zawód? [O] Trochę tak trochę nie [P] Prawda, że umiesz grać tylko po pijanemu? [O] Trochę w tym prawdy ^^ [P] Lubisz parówki? [O] Wole kebaba Albandi [P] Często strajkujesz ? [O] Jak jest potrzeba [P] Czy masz jakiegoś zwierzaka? [O] Tak , mam brata [P] Umiesz zrobić jajecznice? (Proszę o Twój przepis) [O] Kroisz cebulke podsmażasz na patelni , dodajesz kucharka czy vegety i rozbita jajca na patelnie i kucharzysz ^^ Wandl [P] Jaką gorzałe lubisz pić ? [O] Darmową [P] Czemu taki nick ? [O] Wiąże się z grą [P] Jak wpadłeś na MH ? [O] Szukałem dobrego serwera ODD2 [P] Czy jesteś Patriotą ? [O] Jak najbardziej tak nynek [P] Dlaczego jesteś gruby? [O] Bo Ty puszysty :* [P] Dlaczego tyle żresz? [O] Bo lubie [P] To prawda, że poszerzyli Ci drzwi do łazienki, bo się nie mieściłeś? [O] Nie wyjeli je całkowicie [P] Najpierw masa, a potem? [O] Masa [P] Gdzie się kąpie Twoja rodzina, jeśli nie zjesz zupy i zostawisz resztki na potem w wannie? [O] U n-tego w studni [P] Czemu spotykasz się z moją laską? [O] Bo jak patrzy na Ciebie to jej przechodzi ochota na sex ^^ [P] Czym się zajmujesz (oprócz jedzenia)? [O] Spanie i te sprawy [P] Co chciałbyś robić w przyszłości? [O] Dożyć emerytury [P] Kto jest najlepszym graczem CS'a i dlaczego uważasz, że jest to Nynek? [O] Bo jest mi go żal [P] Kiedy się razem napijemy i opieprzymy jakiego kebaba? [O] Jak do mnie wpadniesz ^^ 555_dni [P] Dlaczego jesteś najgrubszy? [O] Bo jesteś rudy Joe [P] Zmieniają się admini, opiekunowie, zyskujesz rangi, tracisz, przechodzisz na inną serwerownie, wszystko się zmienia ale odkąd Cie znam jesteś botem. Dlaczego ? [O] Jesteś po prostu głupi jak zwykle [P] Raz w dupe to nie pedał ? [O] Dwa nie gej , nie tyczy się n-tego [P] Jak wygląda Twój dzień? ( Opisz ) [O] Wstaje , ide do roboty,przychodze z roboty , jem , śpie,wstaje ,czas z kobietą,forum,cs,śpię [P] Często się bijesz? [O] Jak ktoś zasłuży to w ryja dać mogę dać [P] Komu z forum masz ochotę dopier**** ? [O] Tobie pierwszemu :* [P] Czy strajkujesz? Czy załoga z Twojej kopalni dołączyła do strajku? [O] Strajkujemy żeby wypłacili nam 14 nastki [P] Co byś zmienił w polskim górnictwie? [O] Wy****ł tych pajacy z góry co nic nie robią a kasę trzepią HeaVeN. [P] Ile grasz w cs'a ? [O] Z 8 lat [P] Jak się dostałeś na MH ? [O] Odp wyżej [P] Jakie były początki jak dostałeś rangę S@ ? [O] Mało płacili Tom Ek [P] Spełniasz się w obecnej pracy? [O] Tak , szczególnie jak widzę pasek z wypłaty [P] Jakie masz marzenia? [O] Wesoła rodzina z moją kobietą [P] Jesteś szczęśliwy ze swoją kobietą? PS. Jest śliczna, pozdrów [O] Bardzo jest najlepsza na świecie i tak wiem bo moja [P] Co byś dodał/usunął z MH? [O] Dobrze jest moje czerwone murzyny bardzo świetnie sobie radzą [P] Chciałbyś awansować na stanowisko Opiekuna Sieci, czy Super Admin Cię zadowala? [O] Jest taka możliwość , ale nie chce mi się przypominać zabawy w ftp więc zostaje przy swoim ^^ Nominuje Adonaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Obrażę się @Strajk :dodgy:, a tak w ogóle to spoko wyszło, + zastanowię się czy dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Obrażę się @Strajk :dodgy:, a tak w ogóle to spoko wyszło, + zastanowię się czy dam Jesteś zwykłym szarakiem więc trochę poczekasz na swoją nominację. Najpierw musimy przeczekać wszystkie nominacje magnaterii, później będziemy myśleć o zwykłych użytkownikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Fajnie wyszło Czekam na adonaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No, no @Strajki lekkie opóźnienie się wdarło . Dobre odpowiedzi, plusik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Kto tu ma dośeiadczenie, co? Dobry z Ciebie grzbiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nooo ujdzie w tłumie. Chociaż nie. Gruby nie ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 nie spodziewane odpowiedzi ,fajne + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wow fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 No fajnie fajnie Czekam na Pawła teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi