Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nick:GumiMiss Wiek:17 lat Doświadczenie: (2 do 9 ) znajomość amxx Staż:Początkujący Steam: NonSteam Dlaczego ja : Jestem zainteresowany o admina bardzo pomocny jestem poświecam dużo godzin na cs-a Gracze mnie lubio Czas jaki dzienie poświecam na cs-a od 2 godzin do 16 godzin (czasanmi jestem 24h Kontakt 52690378 Bardzo bym był zadowolony jak bym dostal Admina jestem takim graczem ze jestem miły i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nie spelniasz wymagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jestem na NIE - Nie spelniasz wymagan - Napewno masz 17 lat ? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Jestem na nie Nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nie spelniasz wymagan. Czy ty na pewno u nas grasz ? że się wypowiadasz ? Też jak reszta jestem na nie. linik do gt podaj jeszcze pokaż aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Również na NIE ponieważ nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Podanie do odrzucenia ! Dostałeś bana od Numerka za czity! masz perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Na NIE 1. Nigdy cie nie widzialem na serwie 2. Z tego co mowi Lipton to masz perma za czity 3. Nie speniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Na nie a dlaczego 1. Liptonek już wymienił 2. Link do Gt 3. Wymagania - Potrzebujemy ogarniętych adminów nie cziterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Jestem na Nie poniewaz widac ze nie masz 17 lat po tym jak skladasz zdania, do tego ns i ban za czity. Odrazu odpadasz !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=27727 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi