Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam otóż mam taki problem , gdy wbijam na serwer np Multi-Head zm bo tam mam admina to zawsze mam problem z pingiem i mnie wywala z całej gry 1min dobrego pingu a po tem juz wywala mnie z całej gry gram np w inne gry i tam mam po 30-40 ping moge dodać ze to już mi sie dzieje 2 tyg dzień w dzień nawet po odinstalowaniu cs"a tak samo sie dzieje Proszę o pomoc .! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Jaaki net ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Najbardziej prawdopodobna jest tu wina neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Daj jakieś info, czy problem dalej Cie doskwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Brak zainteresowania. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi