Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Witam weszłem przed chwilą na serwer i nie da sie wybrać ani konspiranta ani Stalkera, a na pewno mi sie nie skończyły jeszce (Stalker bodajże do 25 grudnia a Konspir to gdzieś początek lutego). Prosze jakoś rozwiązać ten problem i o przywrócenie premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 weszłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Robiłeś reinstall csa? Usuwałeś cfg? Jeśli tak to kliknij tylde pod esc, wpisz setinfo _pw "haso, które podałeś przy zakupie" i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Mysle ze szybciej by bylo jakbys napisal do S@/H@ albo wszedl na TSa pewnie ktorys z nich jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 weszłem Wiem, na szybko pisałem u mnie na wsi mówi sie weszłem Jakby to był jakiś sprawdzian czy coś to bym napisał poprawnie Zrobiłem jak Dzej radził. Napisałem do S@ także mam nadzieje, że sprawa się rozwiąże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Zgłoś się do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi