Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Wiec tak mam problem z adminem Sasanik dostalem od niego dzisiaj chyba z 10 razy bana za miny w przejsciu ktore mozna tam stawiac i ciagle powod jest ten sam mina w przejsciu/mina nie do obejscia(chociaz mozna bylo ja obejsc) lub no tutaj prawda mina na schodach mam nadzieje ze to przeczytacie i ogarniecie admina (Sasanik) Dzieki to tyle <3 Server: Multi-head COD 201 #1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Musisz przedstawić na to jakieś dowody , demko z hltv + rozpiska akcji po których dostawałeś bana i w których miejscach ew kładłeś te miny , żebyśmy mogli stwierdzić czy to admin się pomylił czy rzeczywiście położyłeś je w miejscach nie do przejścia . PS. Uzupełnij wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Aż 10 się uzbierało wątpię myślę że 2 góra 3 może dostałeś tak a co do miejsc nie pamiętam o które chodzi wiec niestety sie nie pogrążę, przykro mi kolego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Nie moj dzial ale wypowiem sie, bo rozumiem Twoj bol za skarge Bez dowodow mozesz wypalac PKT lub ostrzezenie Moja rada jak stawiasz miny w miejscach dozwolonych lecz nie daleko np.schodow ,okien, itd zrob ssa ze stoja zgodnie z regulaminem oraz przeczytaj uwaznie regulaminy dotyczace min : mapy cs_ http://multi-head.pl/topic/23580-regulamin-min-mapy-cs/ mapy de_ http://multi-head.pl/topic/23376-regulamin-min-mapy-de/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 skarga niesłuszna nie można stawiać min na schodach ani w bliskiej odległości od nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi