Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Dostałem bana i muszę wstawić Screeny. Prosiłbym o UB, ponieważ nic nie mam BAN BYŁ NIESŁUSZNY, a bana dostałem za to, że dobrze mi szło i ciągle miałem HeadShoty nawet z bardzo dalekiej odległości i miałem bardzo dobre staty ( 33/8 ), chociaż nic nie mam, po prostu jestem dobry bo trenuje na DD2/DM Multi-Head.pl ALE! Jak już nie dostane UB to i tak jest sprawa! Nigdzie nie znalazłem ScreenShot'ów, (chociaż czytałem poradnik i tam gdzie było napisane nie miałem ich NIGDZIE niestety folderu cstrike_polish nie mam, ponieważ mam Counter Strike 1.6 ProGressive i mam tylko folder cstrike, ale w nim też nic nie było, ŻADNYCH SCREEN'ÓW nie znalazłem, a potem przeszukałem WSZYSTKO I NIC NIE BYŁO!) a z nazwą (te nazwy znalazłem w poradniku) halflife00.tga , halflife01.tga itd. znalazłem tylko programy które mogę otworzyć za pomocą (i dwie opcje): 1. Wybierz program w komputera 2. Wyszukaj w sieci Web (Pewnie wiecie o jakie programy mi chodzi i o co chodzi) I nie wiem czy te programy to są właśnie te Screeny... A jeżeli nie mam Screen'ów nigdzie i te programy to niestety nie są te Screeny to czy mogę usunąć i pobrać CS ProGressive z innego źródła, aby zmienić SiD itd. Proszę o odpowiedź, ponieważ gram tylko na serverze DD2/BF4 i brakuje mi grania tam Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Jak dostałeś screeny to na pewno je masz poradnik http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Może dostałeś inny powód bana daj swoje ip lub sida Mają być takie screeny * halflife00.tga * halflife01.tga * halflife02.tga * halflife03.tga * halflife04.tga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 21.01.2015 - 14:01:41 dostałeś screeny wczoraj o 14:01 + za nie wrzucenie screenów aktywnego . Czas na wrzucenie screenów minął . Jedyna szansa na UB to 100 reklam sieci . W celu odrobienie bana reklamami odsyłam do tego tematu: http://multi-head.pl/topic/45262-wz%C3%B3r-odpracowania-ostrze%C5%BCe%C5%84-z-forum-i-ban%C3%B3w-z-serwer%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi