Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Pobrałem tego csa http://cssetti.pl/download#!prettyPhoto A problem polega na tym że jak wchodze na serwer to wyskakuje ban permamentny na jakis nick shot a ja wgl gram na innym nicku [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina raport. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : shot [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1127198215 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.43.35 A moje IP jest inne co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Usun calego CSa,wszystkie foldery z :Program Files... itd. I zainstaluj na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Widzialem,ze juz mozesz wejsc na serwer, wiec zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi