Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Mam problem bo teraz jak jest więcej ludzi i slotów to np jak puszczam muzykę na ts3 to strasznie laguje mi bota nie tylko mi pewnie to jest wina hostingu na którym jest ts3 da radę coś z tym zrobić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 hostingu pewnie nie zmienią pewnie za duzo ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Dziś grywałem sobie na poczekalni a jak wiadomo jestem znany z drewnianego internetu http://scr.hu/4g2d/v7sxz Zmień ustawienia bota, pokombinuj coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Masz lepszy ping ja mam po 80 a mam neta 10 mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Daj znać czy problem nadal występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Pisałem z Bene podobno był jakiś doss na ts3 i dlatego takie lagi ale czy to się naprawić da to nie napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Problemów z muzyką nie było, pakiety optymalne, ping w miarę. Problem rozwiązany http://scr.hu/4g2d/w8nbd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi