Gość Guest Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Witam w 8 odsłonie Q&A. Do najbliższego piątku (30.01) oddaję do Waszej dyspozycji kolejnego z Super Adminów - la, bardziej znanego jako adonai29. Kilka informacji: 1. Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O]. Przykładowe pytanie: [P] Tak? Przykładowa odpowiedź: [O] Tak. 2. Pytania można zadawać do godziny 00:00 w piątek. Pytania po tej godzinie nie będą brane pod uwagę. Nowy punkt: 3. Zakaz kopiowania pytań innych użytkowników. Takowe działania będą karane. odpowie na Wasze pytania do 30.01, do godziny 24, tworząc temat i nominuje kolejną osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 [P]Jak spadles na MH ? [P]Czemu taki nick masz ? [P]Chciałbyś zostać h@ ? [P]Co byc zmienil/dodał w strefie serwerów ? [P]Czy mnie pozdrowisz ? [P]Gdzie pracujesz/czy lubisz swój zawód ? [P]Jak ma na imie Twoja kobieta/jeśli ją masz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 [P] Grasz w gałe ? [P] Pijesz tak ja @Strajk ? [P] Kiedy oficjalnie zostałeś awansowany na S@ ? [P] Nominujesz mnie do następnej odsłony Q&A pls ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 [P] Ile masz lat? [P] Dlaczego jesteś taki anonimowy? [P] Wpadniesz kiedyś na ts pogadać? [P] Ulubiony obowiązek s@? [P] Ulubiony mod cs? [P] Wolisz zajmować się forum czy serwerami? [P] Jaką szkołę ukończyłeś? [P] Wpadniesz na zlot? [P] Ulubiony przedmiot w szkole? [P] Ulubiony posiłek? [P] Dobrze Ci się ze mną współpracuje? Yoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 [P] Jak masz na imię? [P] Ile czasu dziennie spędzasz przy zajmowaniu się sprawami z MH? [P] Jaki lubisz sport? [P] Jaki rodzaj muzyki lubisz najbardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 [P] Dlaczego zawsze się na mnie wkurzasz jak przegrywasz ze mną i studnią w makao/tysiąca? [P] To prawda że z n-tym zaczynasz grać w globala? [P] Morelinho skąd się wziął pomysł na ten nowy nick? [P] Zgodzisz się ze mną, że to Bad ek` powinien dostać złotą piłkę za 2014 rok? Pozdrawiam! Starałem się zadać normalne pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 [P] Czy Ty też jesteś tak gruby jak pozostali Super Admini? [P] Czym się zajmujesz po za forum? [P] Czemu nie lubisz pozostałych S@? [P] Ćwiczysz na siłowni? [P] Co lubisz robić? [P] Jesteś surowy na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 [P] Co sądzisz o forumowiczach, jakie jest ich zachowanie, a jakiego nie znosisz? [P] Wolisz słuchać czy mówić? [P] Co wyróżnia Multi-Head spośród innych sieci? [P] Jaką decyzję w życiu uważasz za swoją najodważniejszą/dojrzałą? [P] Pierwsza myśl, gdy wstajesz rano z łóżka? [P] Masz już kogoś z kim chciałbyś spędzić resztę życia? [P] Wyobrażasz sobie życie bez miłości, bez troski ukochanej osoby? [P] Czy jest coś, czego zazdrościsz innym mężczyznom? Adonai, pamiętaj co mi obiecałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 [P] Jaki masz rozmiar buta? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 [P] Napijemy się kiedyś razem? [P] Czemu zawsze jak , Ja jetem pijany to Ty trzeźwy i odwrotnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi