Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Bene Godzina, data zdarzenia: 00:06, 23.01.2015 rok Mapa: de_dust2002 STEAM_ID/IP: STEAM_0:0:426415 / 89.69.251.119 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:426415' [AMXBans] Your IP: '89.69.251.119' [AMXBans] =============================================== Bez SS-ów czyli ktoś - "admin" nagrał demko czy coś, więc pewnie da go do oceny gdzieś i komuś kto ma pojęcie o grze. Trzeci ban na serwerach Multi, drugi na serwerze [FFA], ręce opadają. Gram w CS-a od wersji 1.5 pierw w kafejce a od 2003 roku z domu, mam 3066 godzin gry na tym koncie, nie licze godzin kafejkowych i gier po 10 godzin na nockach czasami ale i tego sporo by się uzbierało, zawsze grałem uczciwie, nigdy nie byłem pro, gram bo lubie i nie oszukiwałem nie oszukuje i nie mam zamiaru oszukiwać w grze, tej ani żadnej innej. Może jestem starej daty i odebrałem troche inne wychowanie niż dzisiejsza młodzież (pisze o tych co grają z wspomagaczami) i niczym się nie przejmują. Dla mnie to masakra i nie rozumiem nawet tego typu zachowań ale to już inna bajka. Takie dziwne zachowanie adminów, co serwer to ban -taka asekuracja, ma statsy lepsze niż 2-7 banować - dla swiętego spokoju, już uzbierałem w katalogu "Baniki Benego" dziewięć SS-owych banów a serwery Multi dołączyły do chlubnej statystyki i są drugim serwerem na którym dostałem trzeciego bana, wszędzie po takim miłym zaproszeniu na forum zostałem odbanowany i grywam - tam gdzie w danej chwili jest wolny slot lub / i /fajna mapka. Nie wiem co jeszcze napisać, czas na sen - dobranoc. Liczę że po ocenie demka będę miał szansę jeszcze zagrać na serwerach - Multi - bo czego jestem pewny zostanie ban zdjęty, gram czysto i wiem że nie mam się czego obawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Poproszę admina @wdz o przedstawienie dowodów . Admin ma na to 24h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Unban . HLTV nie nagrywa demek. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Następnym razem za nim dasz bana z takim powodem nagraj własne demko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi