Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Nick kukis IP STEAM_0:0:9470872 Powód Bana bugowanie kondycji Zbanowny przez Sasanik Zbanowany na Multi-Head.pl [COD MOD 200][R.E.S.E.T. .L.V.L] 1shot1kill.p (de_dust2) czemu jak wchodze na server to mam zbugowaną kondycję przy 1 rundzie i dostaje bana kiedy nic nie buguje. Mam udawać i chodzić powoli???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 15. Zakaz bugowania klas bądź preków. (Kick, ban 30 min) To chyba wszystko wyjaśnia... A co do tego że wchodzisz na serv i masz zbugowana kondycje to to chyba nie zależy ode mnie zobaczyłem że ktoś "zapierdala" popatrzylem na nick i okazało sie że Ty wiec nie moja wina że dostałeś bana nie znam każdego admina a że tak powiem jestem dość konsekwentny to dostałeś 30 min a nie kick ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Punkt Regulaminu Wszystko wyjaśnia. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi