Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Siemano Mam na imię Grzesiek, mam już nie długo 20 lat, dziś jest dzień studniówki mojej taka ciekawostka :D Pochodzę z okolic Miasta Skierniewice Gram w csa już około 7 lat, więc mam bardzo duże doświadczenie w tej grze, przez co robiono mi już 3 razy ssy na serwerze dd2 Mam zamiar zostać z wami na dłużej i grywać na waszych serwerach, przez popularność sieci i serwery 31/32 slotowe, na których uwielbiam grać, będę grywać na serwerach DD2, FFa, być może jeszcze innych... pozdrawiam Broke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Cześć. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi