Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witam was bardzo gorąco i serdecznie, chciałbym dołączyć do grona wspaniałych i pobłażnych osób, oraz również poznać forum MultiHead, może się przedstawię :PP No więc mam na imię Patryk, przeprowadziłem się do Anglii i mieszkam w Crewe (50 km od manchesteru), kocham piłkę nożną oraz interesuje się grami komputerowymi, sportem, a najbardziej informatyką, jestem miły, uprzejmy, mam poczucie humoru, więc można pożartować Gram w cs już od 3 lat na typach serwerów JB, a tak ogólnie to 5 lat spędzone w tak dobrze skonstruowanej grze. Chciałbym was wszystkich serdecznie pozdrowić, oraz myślę, że przyjmiecie mnie ciepło i przyjemnie do grona Multi head!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witaj Patryku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witaj. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witam Myślé że będzie nam się dobrze pracowało w dążeniu do rozwoju MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Siemanko,często będziemy się widywać bo JB zawsze górą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Siema wbijaj Na JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Strzałeczka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Bry na wieczór Zapraszam także na dd2/inf Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi