Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witam. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : STaCHuZepsulesMnieeee [AMXBans] Reason : ' SpeedHack+Wallhack + demko na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1727328240 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.136.11.1 ' [AMXBans] =============================================== Jakiś koleś ma takie samo IP co ja i niefortunnie się złożyło że wszedł na ten serwer i się odpalił, a mianowicie chodzi mi mianowicie o serwer DD2+DM . Miałem ss'y tu już robione więc po co miałbym czitować, a po za tym mam steam. Więc prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Tutaj masz demko jak ładnie jechałeś na speed hacku oraz wh jeżeli się nie mylę to od 38minuty na demku wszystko widać ładnie . Tutaj jest demko: http://multi-head.pl/topic/52155-cziter-stachuzepsulesmnieeee/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi