Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Kupiłem sobię Klasę super premium na serwerze Cod Mod 500k lvl na nicku Zirrock, gdy grałem nagle pojawiła mi się konsolka do wyboru postaci i dostałem za to bana... a ja nic nie zrobiłem i nie wiem co mam robić ? Proszę przeczytajcie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Podaj swoje ip lub sida . Reset routera pomoże lub wyłącz i włącz cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Po zrestetowaniu routera i cs działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 W takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi