Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam dostałem bana za nic. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'aktywny na ip' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:3281645' [AMXBans] Twoje IP: '31.135.205.2' [AMXBans] =============================================== NIby zbanowane IP byc może bo internet mam z firmy co oferuje u mnie w mieście net. NIkt mnie na niczym nie złapał a bana bo ktoś kiedys grał na tym ip na dodatek nie z mojej winy tylko z sieci. Bo przydziela ip jak popadnie. Jest szansa na odbanowanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 2 bany aktywne masz http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=12004 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=32968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Jeżeli nie ty grałeś pod tymi nickami to musisz zmienić sobie IP resając modem lub zadzwoń do operatora i poproś o zmianę IP ponieważ my cziterów nie odbanujemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi