Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Kupiłem range na cod mod 500k lvl i gdy chcę wejść na serwer piszę"you have entry to the server" nie wiem co mam robić bo 5 min temu było dobrze a hasło wpisuję dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Wyjdź i wejdź z cs lub reset routera albo modemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Napisz czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Brak odpowiedzi , czyli problem rozwiązany . Jeżeli problem pojawi się raz jeszcze to zapraszam z nowym tematem . /Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi