Atnam Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam, zauważyłem że nie ma pluginu Admin_Listen czyli że admin widzi wszystkie rozmowy na say czyli że jeżeli jesteśmy na spect i tak widzimy co gracze piszą na say oraz say_team. Pisząc ten temat chciałbym żeby ten plugin został wgrany dla czego? ponieważ ułatwi nam to pracę siedząc na serwerze. Często jest tak że dwóch "Pro" graczy siedzą w 1 teamie i się wyzywają ale na say team i admin z przeciwnego teamu nie widzi czy oni się obrażają czy też nie. Na pewno nam to ułatwi sprawę a nikomu nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Plugin bardzo by się nam przydał i faktycznie ułatwił by pracę, co do tematu ułatwiło by nam pracę również amx_spectate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aNaNaS Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 popieram, jeden jak i drugi plugin byłby przydatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ke? Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Również jestem jak najbardziej za wprowadzeniem tego, ponieważ ułatwi to znacznie administratorom pracę, a gracz tego nie odczuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jeśli dostarczycie mi plugin, który nie generuje tysiąca błędów dziennie to z przyjemnością Wam go wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atnam Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 http://amxx.pl/topic/228-admin-listen/ Sam wgrywałem ten plugin na własne serwery i nie stawiał problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Tak, dokładnie ten generuje setki errorów w logach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 http://skillconnect.eu/Thread-Adminlisten-amxx-admin-widzi-wszystkie-rozmowy Wydaje mi się, że z tym pluginem nie powinno być problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 http://skillconnect.eu/Thread-Adminlisten-amxx-admin-widzi-wszystkie-rozmowy Wydaje mi się, że z tym pluginem nie powinno być problemu Kolega dał dobry plugin, u mnie na serwerze z nim nic się nie działo, dodajcie te i będzie GIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Według mnie oba pluginy o których mowa w tym temacie na pewno się przydadzą. Dość często zauważam na serwerze np po zgłoszeniu na u@ i wejściu na spec gracz, który został zgłoszony nagle się zatrzymuje i jest afk przez kilka sec, a później jego TURBO SKILL którym się wcześniej popisywał gaśnie i nie potrafi zabić w plecy Dlatego fajnie będzie jak te pluginy pojawią się u nas na serwerze Ps. Panie H@ Proszę o dodanie rangi na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 admin_listen już działa, a co do amx_spectate to są z nim małe problemy i póki co nie będzie tego pluginu na serwerze. Mam nadzieję, że problem szybko się rozwiąże i plugin będzie działał bez zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 28 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi