Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Kultura' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.29.198.219' [AMXBans] ======================================= Data i godzina: 26.01.2015, ok. 19:00 Nick admina/gracza, który zawinił: happy Świadkowie: gracze na serwie Uzasadnienie: wbiłem na serwa, zabiłem jednego lub dwóch graczy i po minucie dostałem perma za 'kulturę' , tylko ze nie odezwałem się na sayu ani jednym słowem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Zapraszam Admina @happy o przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Admin ma na to 24 h jak nie wstawi dowodów to gracz dostanie ub a temat do Opiekuna . Pewnie admin pomylił albo powód bana albo na ile ten ban miał być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 WITAM. OGLADAŁEM demko całej sytuacji. co chwile wchodzić aim na serwer i w tym momiencie widze ze sie pomylilem nie tylko "gracza" "ale także przyczyny" widać w 22 minucie jak wbija czit a ja banuje go nie za to co trzeba. ten gracz wyrzej jest czysty i wyrazy przeprosiń że tak się stało pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 W takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi