Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 to znowuu ja , "| Polish Masters | Zabojca xD" 2155 VALVE_0:4:545297136 0 01:06 87 0 to jest moje ip i nick a a takie cos dosalem dzisaij nie mam takiego nicku i ip jest inne Admin moze potwierdzi ze mnie nie banowal jest kilku swiatkow ze ktos latal z takim nickiem i dostal perma i ptem wlaz na aktywnym nie iwem czemu ja dostalem perma? prosze zrobcie cos bo mam tam 3 premkii i bardzo duzoo kolegow Server # 33 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Polish MI JAJA [AMXBans] Reason : ' Cheater Destroyed ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1959127779 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.30.153.192 ' [AMXBans] ==================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Z tego co widzę to nałożył się na siebie SID musisz wygenerować nowy SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jaki sid oco keman? http://multi-head.pl/topic/50856-nwm-o-co-chodzi-help/ mam zrobic cos TAKIEGO? Czyli usunac cs i zainstalowac inna wersje TAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Tak usuń cs i całą zawartość z komputera i zainstaluj inną wersję powinno wygenerować nowy sid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Nic to nie dalo to dajcie mi ub i tylee plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi