lil Kapi Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Imię: Kacper. Wiek: 13 Wiosen. Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Steam: DR.ROZPIERDUCHA | Multi-Head.pl Staż na forum: Długi. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Nigdy nie byłem redaktorem, oraz recenzentem. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin dd2+bf4 Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 7-8/10 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Niestety szkoła ogranicz Mnie tylko w weekendy oraz dni wolne. Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Ja- Biały Perez- Pomarańczowy Ja-Cześć. Słuchaj Składam właśnie podanie na Redaktora, i czy Zgodziłbyś się na przeprowadzenie wywiadu? Perez- Witam, moje uszanowanie. Owszem, zgadzam się Ja-Dobrze. Przedstaw się, ile masz lat oraz gdzie mieszkasz. Perez-Nazywam się Maciej, mam 20 lat i mieszkam w Rybniku. Ja-Wiem tylko, że w Rybniku Grubson mieszka . Co mógłbyś Nam opowiedzieć o tym mieście. Czy warto tam pojechać? Perez-Szczerze? w Rybniku tylko jest fajne kąpielisko i dwa centra handlowe Oraz niedawno otwarto park tematyczny. Ja-Czy Byłeś w tym parku? Perez-Jeszcze nie, ale podobno jest tam super. Wiele atrakcji, nawet boisko do koszykówki i piłki nożnej się znalazło. Ja-No to zaraz Przyjadę . Czy masz jakieś rodzeństwo? Perez- Mam, 4 lata starszą siostrę Ja- Ma chłopaka ? Perez- Tak, od dłuższego czasu Ja-Aha . Czy masz jakieś zwierzątko? Perez-Tak, psa od 11 lat Ja-Jak się wabi, oraz jaka to rasa? Perez-Ralf, sznaucer miniaturowy. Maly szczekający brodacz Ja-Haha . Teraz zmiana tematu. Jak znalazłeś się na Multi-Head.pl ? Perez-wpierw grałem za czasów starego jaila, potem doszedłem tutaj, no i tak z czasem polubiłem tutaj grać no i tak o to Perezik tu się zaszył Ja-A jaki nick miałeś na starym Jb? Perez-ten sam ^^ ale tam mało grałem Ja-Aha. To Cię nie kojarzę ze starego jb. Perez-no to gadam, na starym troszkę kiedyś grałem. Ja-Pracujesz, czy dalej się uczysz? Perez- Szkołę ukończyłem, aktualnie kuruje się po operacji wiezadła krzyżowego Ja-To Wracaj szybko do zdrowia! Kim Chciałbyś w życiu być? Perez- szczerze? nie wiem Ja-Ok. Jaką muzykę lubisz? Perez-nie mam ulubionego gatunku, słucham wszystkiego co wpada w ucho Ja- Ja tam słucham Hip-Hop`u . Perez-ja wszystkiego Ja- A jaką muzykę Lubisz najbardziej ( Wstaw link do niej)? Perez-hm ^^ muzyka lat 70-80 Ja-To Życzę powodzenia w podryw aniu na parkiecie ^^! Perez-hue ^^ to lubię akurat ^ Ja- Haha. Zbliżamy się do końca wywiadu. Kogo Chciałbyś pozdrowić? Perez-Hm, najwspanialszych z JB Knopcia, Wujaszka, M4, Odpalonego oraz Canabiska Voofiego Ja-Ok. Jeszcze udzielisz Nam odpowiedzi na krótkie pytanka dotyczące Counter-Strike ? Perez-nie chce mi się, lecę spać Ja-Ok. To dobranoc, dziękuje za wywiad. Cześć. Perez-Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dużo błędów interpunkcyjnych, słabe pytania i za dużo emotek. Nie masz mojego poparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Krótki wywiad i zbyt dużo błędów interpunkcyjnych, np tutaj: Ja-Cześć. Słuchaj Składam właśnie podanie na Redaktora, i czy Zgodziłbyś się na przeprowadzenie wywiadu? Ja-Jak się wabi, oraz jaka to rasa? Kolejne do czego mogę się przyczepić jest to, że jak zaczynasz zdanie z dużej litery to kolejne słowa pisz małymi, a nie tak jak tutaj: Ja-Cześć. Słuchaj Składam właśnie podanie na Redaktora, i czy Zgodziłbyś się na przeprowadzenie wywiadu? Ja-No to zaraz Przyjadę . Czy masz jakieś rodzeństwo? Ja-To Wracaj szybko do zdrowia! Kim Chciałbyś w życiu być? Ja- A jaką muzykę Lubisz najbardziej ( Wstaw link do niej)? Ja- Haha. Zbliżamy się do końca wywiadu. Kogo Chciałbyś pozdrowić? Poćwicz na razie i spróbuj w przyszłości. Pamiętaj, że trening czyni mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 To jest chyba rozmowa z FB ? Bo to wywiadu nie przypomina Staż to masz duży ale mało na forum jesteś od dnia rejestru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Jeżeli mam się kierować Twoim wywiadem, to niczego szczególnego z niego nie wynikło. Masz zaburzoną interpunkcję, a do tej sekcji trzeba być nieskazitelnie czystym. Trening czyni mistrza, posiedź trochę, poćwicz i myślę, że za jakiś czas będziesz mógł złożyć podanie. Na chwile obecną jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Dużo błędu, pytania słabe, na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Wywiad bardzo krótki, dużo błędów interpunkcyjnych i do tego dochodzi stylistyka. Napisz jeszcze jeden wywiad i staraj się uniknąć tych błędów co popełniłeś w tym wywiadzie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi