AbdulaH9 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: AbdulaH9 KrUl Godzina, data zdarzenia: 27.01.2015 - 21:40:26 Mapa: D2 STEAM_ID / IP: 91.218.200.58 Uzasadnienie: Wbiłem na serwer DD2+DM dosłownie na max 10 minut, bo chciałem pograć jeszcze przed snem i po kilku dobrych kilach admin "ke.?" dał mi bana za wspomagacze chodź ich nawet nie posiadam na komputerze, ale to mały szczegół. Mam steam i non steam, lecz gdy otrzymałem bana grałem na NSie i przez to od razu perm bez robienia ssów? Z lekka śmieszna akcja, bo z mojej gry nic nie wynikało, a admin zamiast zrobić ssy tak jak wypadałoby na admina dał mi od razu bana. Proszę o analizę demka i w miarę szybkie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Poproszę admina ke.? o przedstawienie dowodów . Admin ma 24h na to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ke? Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam. Obserwowałem Cię od dłuższego czasu i bardzo często Twój celownik znajdował się akurat tam gdzie przebywał dany gracz. Proszę oto demko - http://www19.zippyshare.com/v/pVeQlsoJ/file.html do wglądu UBT. Oczywiście Cię nie obwiniam, bo mogłem popełnić błąd, jasna sprawa. Wracając do screenów. Czemu ich Ci nie zrobiłem ? W wielu przypadkach już się przekonałem, że po zrobieniu 2-3 ss'ów gracz ucieka z serwera, więc wolę nagrać demo i później ewentualnie wrzucić na forum niż ścigać delikwentów. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Demko czyste , gra na słuch i zwykle skany nic nadzwyczajnego . Gracz otrzymuje UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi