Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 NIck: StiVwoW:* sid: STEAM_0:1:74420732 Grałem u was jak wczoraj wieczorem, wszystko pięknie ładnie spać mi się zachciało i wyszedłem z serwera nyny. Dziś wchodzę na serwer i Pisze you a hawe banned czy jakoś tak. A u was w amx nie ma bana. I chciałbym Prośić o rozwiązanie tego problemu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 A zobacz co znalazłem w bansie http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=33470 Spróbuj zresetować router. Musisz zmienić IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Czyli Trafiłem na zbanowane IP? Jak tak, to do zamknięcia. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi