Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam, przed wczoraj kupiłem stalkera. Zmienila sie mapa teraz na inferno i nie moge z niej skorzystać pisze, że nie mam uprawnien Do tego mam jeszcze przez 2 dni Zabójce Prosze o rozwiązanie problemu tylko szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 przed wejściem na serwer wpisz setinfo _pw hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Dalej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ej wy mi odebraliście premium? Bo jak wchodze na konto kolegi i wpisuje jego hasło, i wejde na mój nick to bez hasła wchodzi.... 3 dni temu kupiłem Stalkera na 30 dni i już go nie mam? Prosze was... Pomożecie mi? W między czasie napisze do fightera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Zabójca wygasł, przez co stalker też nie chodził. Już przedłużyłem, po zmianie mapy będzie chodził. Na przyszłość podawaj nick z serwera, bo nie jesteśmy jasnowidzami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Sorki, na przyszłość będę pamiętał I dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi