Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Server # 13 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina MemesiO. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : najgorszy gracz [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2021503289 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.205.136.188 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo O co chodzi... Mam inny nick.. + zostałem odbanowany dzisiaj (SS'y). Nie grałem dziś w ogóle i patrze i nie mogę wejść. Czy mógłby ktoś mi z tym pomóc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Poprosiłbym jeszcze o Twój SID . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 STEAM_ID_LAN 0 00:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Twoje Ip jest czyste , IP zbanowanego ma zaległego bana za ssy nijak ten ban nie łączy się z Twoim IP/SID bans jest czysty . Spróbuj przeinstalować cs'a może tam coś siedzi w tym przypadku nie mam pojęcia co to może być . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Wystarczyło pobrać nowego Cs'a. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi