Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Nick: Stay. Wiek: No coż .. 13. Ale wiek to tylko liczba i nie przeszkadza mi w adminowaniu. Doświadczenie (w byciu adminem): Admina miałem na 10 serwerach, założyłem jedną własną serwerownie która trzymała 4 miesiące, na 2 serwerach byłem opiekunem a na 4 moderatorem, starczy ? Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8,5/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: NonSteam, lecz jeśli trzeba będzie to zakupie ;] Dlaczego Ty: Wprowadzę na serwerze porządek, wytępie każdego cheatera, zbanuje każdą niekulturalną osobę oraz bluzgających i przeklinających graczy. Będę dawał dobry przykład innym i sprawię, że serwer będzie cały czas w humorze. Umiem posługiwać się interpunkcją, znam język Ojczysty (polski) i mam całkiem dobrą ortografie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5 godzin Kontakt: GG: 35823472 Steam: Stay. Dziękuje i Pozdrawiam, Stay. ;] Edit: Sorry za pomyłkę w temacie. ;x Edit2: http://www.gametracker.com/player/Stay./80.72.40.110:27027/ Na serwerze po feriach bd mógł siedzieć 3-5 godzin ;] Nie będę gwiazdorzył, ale admina 10 razy miałem, tu nie kłamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Po pierwsze ,gdzie link do GT ? Po drugie, raczej wątpie że 5 godz poświęcasz na cs,być może teraz tak bo masz ferie ,wcześniej Cię nie widywałem bo 5 godz na serwerze ( nie liczę przecież ale to się da zauważyć ) Po trzecie, nie wiem czy dajesz dobry przykład graczom ,skoro wczoraj się wyzywałeś ( wiem że na żarty ) z Baronem. Po czwarte,jak na 13 lat miałeś aż na 10 serwerach admina , ogarniasz amx 8,5 to pewnie już zaczynasz ogarniać pluginy Jeżeli to wszystko zmienisz będę na tak bo jesteś spoko gościu i można się z Tobą dogadać ,zgłaszasz na u@. P.S Nie "gwiazdorz" tak na serwie bo Cię gracze nie będą lubieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jestem na Nie - wiek -watpie ze umiesz tworzyc pluginy, przy ocenie 8.5 trzeba juz to umiec -i tak jak Crazy watpie ze 5 godzin poswiecisz na opieke na serwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jestem na NIE : - wiek - watpie ze znasz amx 8,5 - 10 Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Powiem ci że jestem na nie - Na każdego piszesz że ma coś gościu ma klase z no-recoil a ty piszesz że ma aima -Na serwerze słabo przebywasz -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Tak +często Cię widzę +amxx -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Po pierwsze ,gdzie link do GT ? Po drugie, raczej wątpie że 5 godz poświęcasz na cs,być może teraz tak bo masz ferie ,wcześniej Cię nie widywałem bo 5 godz na serwerze ( nie liczę przecież ale to się da zauważyć ) Po trzecie, nie wiem czy dajesz dobry przykład graczom ,skoro wczoraj się wyzywałeś ( wiem że na żarty ) z Baronem. Po czwarte,jak na 13 lat miałeś aż na 10 serwerach admina , ogarniasz amx 8,5 to pewnie już zaczynasz ogarniać pluginy Jeżeli to wszystko zmienisz będę na tak bo jesteś spoko gościu i można się z Tobą dogadać ,zgłaszasz na u@. P.S Nie "gwiazdorz" tak na serwie bo Cię gracze nie będą lubieć Nic dodać nic ująć , 13 to tylko liczba ale też rozum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jeszcze nie czas i miejsce na to by zostań adminem, tylko się nie zniechęcaj, pracuj nad sobą, ćwicz skilla, pomagaj adminom, a myślę, że to zaprocentuje z biegiem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Jestem na tak. Pogrywam sobie czasem na codzie 45k i Cię widać, teraz z twojego GT widać, że mniej, ale się starasz. Jesteś spoko, ale 1 na 1 to noobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi