Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : AWPain [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.152.19.43 ' [AMXBans] =============================================== grałem sobie ładnie na swoim nicku -=TURBO=- kilka dni tem .. chyba w weekend Wchodze sobie dzisiaj i jeb ban, proszę o szybkie rozwiązanie sytuacji, bo nie grając dostałem ssy których ni cholery nie ma ... zapewniam że nigdy nie grałem na takim nicku jak AWPain i irytuje mnie ta sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Jeżeli nie ty grałeś to najwidoczniej trafiłeś na zbanowane IP , musisz zrestartować modem aby uzyskać nowe IP lub poprosić o zmianę swojego operatora . EDIT: W razie problemów zapraszam z nowym tematem . /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi