Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam. Niedawno temu chciałem wejśc na server, bo długiej przerwie i wywaliło mi bana za 'knife script'. Myslałem, że to jakiś błąd to połaczyłem się z innym serverem i grałem, bo tu wejśc nie mogłem. A dzisiaj znowu... to samo. Steam : STEAM_0:1:3073213 Da jakoś to obejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Twój SID jest czysty w bansie podaj ip a najlepiej wycinek z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ins4n3 ' [AMXBans] Reason : ' Knife Script ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 3073213 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.31.118.241 ' [AMXBans] =============================================== Sasiu dolaczyl Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. I tak non stop gdy chce wejsc na jakikolwiek server z multi-head.pl od jakiegos czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 No jest ban i na SID i na ip więc to napewno jest twój ban bo SID jest twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 No tak, ale niby za co ? Gralem tutaj kiedys - wszystko było ok. Wrocilem po przerwie i wywala mi jakis knife script ( o dziwo tylko tutaj ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Plugin wykrył że oszukujesz i tyle jak chcesz ub możesz zrobić 100 reklam sieci własnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Aha . Teraz nawet na youtube sobie wpisalem 'knife script', bo nie wiedzialem co to. Ok to nic tak tylko zapytalem.. myslalem, ze to jakis blad u Was, ale widze.. ze to gdzies u mnie. Nie bede robil reklam, bo szkoda mi czasu na rejestrowanie sie by pograc pare godzin . Dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 W takim razie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi