Kapsztad Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Witam Wchodzę dziś na steam i wyskakuje mi że dostałem ba na za chaty w tych grach cs condison zero deleted sens jakoś tak i w ricoched W 1 grze mam 60min a w drugiej nawet sekundy Co mam zrobić? Był bym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Odpaliłeś się najwyraźniej VAC wykrył i zbanował , możesz pisać na support do nich w tej sprawie i ewentualnie ich pytać może powiedzą Ci coś więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Czytałem dzisiaj o tym. U nich nie ma odwołania bana od VAC, kup nowego steam jeśli chcesz grać w 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 OK dzięki proszę o zamkniecie bo i tak chyba nie tu napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi