Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Data i godzina: 2015-02-1:45 Nick admina/gracza, który zawinił: Gran!u__!oinTDowody: SCREEN SHOT'y z gry : http://www.speedyshare.com/HF6CA/2015-01-30-00001.jpg AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'obraza admina' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:3761805' [AMXBans] Your IP: '83.11.163.208' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: serwer.Uzasadnienie : Coś tam gadał ,przez mikro powiedziałem mu żeby się zamknął , Małolat stwierdził że nie bd się tak do niego odzywał to mu powiedziałem że jest żałosny , dostałem bana . hmmm szczerze to nie obchodzi mnie ten ban lecz , nieznajomość amx przez tego "Małolata" za takie coś powinno być upomnienie czy tam ban na 5 minut . Widzę ,że serwerownia przyjmuję ludzi z kategorią i opcją wyboru "Gimbus" . Myślałeś młody ,że nie napiszę ? Chciałbym aby "małolat" dostał jakieś upomnienie , chociaż to za mało skoro sobie tak bany lotnie rozdaje za głupotę , widzę ,że administracja tutaj jest na poziomie , po prostu pozazdrościć ^^.Powiem ci "Gran!u" szkoda ,że to wszystko jest przez "kabel" . Ps . Mógłbym być twoim Ojcem więc nie furcz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Poproszę o wypowiedź admina @Graniu co ma do powiedzenia w tej sprawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Podaj Dowody, że taka była sytuacja, a nie wyskakujesz z gadką, że to Admin dał ci bana za to, że powiedziałeś jakąś błahostkę. Chciałbym zobaczyć screena, demo tej sytuacji i dopiero wtedy możemy zaprosić do Dyskusji ADMINA blokującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 A więc tak, mój stary znajomy wbił na server po czym zacząłem z nim rozmawiać (konwersacja trwała gdy nie żyliśmy). Kolega, że tak powiem próbował zagłuszyć rozmowę swoimi teskstami jeżeli można to tak nazwać (bla bla bla, darcie się w mikrofon itp) Powiedzlałem mu żeby się uspokoił, bo zaraz wyłapie bana. Po czym zaczął pyskować i mówić jaki to ten server jest dla niego niczym (co myślisz że nie mam gdzie grać?) jednak z obrazą przesadził i skoro mu tak nie zależało to po co teraz składa skargę? Pozdrawiam Aha i gdybyś był taki dorosły to byś się nie zachowywał jak 12 latek i utrudniał normalnej konwersacji. Pamiętaj, wiek nie zawsze idzie w parze z dojrzałością (a w twoim przypadku napewno tak nie jest) I proszę taki dorosły i żałujesz że to kabel? Rozśmieszasz mnie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Moim zdaniem skarga nie słuszna dlatego że rozmawiali jak byli na dedzie a wtedy można , myślę że adminowi można zaufać bez dowodów przecież specjalnie demka nie będzie nagrywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Skoro dla was za "zamknij ryj" jest 1 dzień to w porządku serwer . Pozdrawiam . Opinia wiadomo elo . Słodzisz prawdę cukrem bo jest gorzka "młody" Ps . nie darłem się w mikrofon była prawie 2 godzina , a że ci rodzice pozwalają wchodzić im na głowę i drzesz "japę" nawet o 3 to ładnie jesteś wychowany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Teraz już nie dowiemy się jak było, bo na demku nie ma głosu, ale z tego co wyczytałem w tym temacie myślę, że ten ban jest troszkę przesadzony. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi