Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Dzis dostalem o godzinie 13:20 Bana ze mam wstawic ceny jakies czy cos takiego niewiem jak to sie robi dlatego pisze czy mozecie mnie odbanoiwac gram na serwerze caly czas dd2-inferno ale teraz nie dziala i gram tam duzo na tym serwerze i adminy mnie znaja ze nie gram na zadnych hakah nick Ell TysoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Zgadza się, dostałeś bana z powodem, żeby wstawić screeny na forum, więc czekamy. Screeny robią się automatycznie, więc musisz je mieć. Kieruj się tym poradnikiem: http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Na wstawienie screenów masz 24 godziny od momentu zbanowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Tylko niewiem jak to zrobic bo wyloczylem csa mozesz sie zapytac admina szef wszystkich szefow i innych adminow ze jak gralem na dd2-inferno nigdy nie gralem na hakach a to ze gram na ns bo brak kasy prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Koleżanka Danke ci napisała masz poradnik ale szukaj w cstrike takich plików HalfLife00.tga HalfLife01.tga HalfLife02.tga HalfLife03.tga HalfLife04.tga Potej je spakuj w Win'rara i na zipshare wstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi