Na Hajcie Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nick:NaHajcieRozgrzefffka;*** Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na innych serwerowniach Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:Około 6 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Myślę że przydałby sie nastepny admin ,ponieważ większość adminów po przyjeciu podania gra mniej ja za to wręcz przeciwnie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-3h Kontakt:GG Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/NaHajcieRozgrzefffka%3B%2A%2A%2A/80.72.43.106:27022/ ____________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 +Steam +Masz doświadczenie w roli admina +Aktualnie jest mało adminów -Ostatnio nie widzę cię na serwerze Jestem na małe tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Wielkie TAK. -Steam -ogarnięty -doświadzczenie -często cię widzę Ostatnio na serwerze jest mało adminów, a Na Hajcie jest idealnym kandydatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Jestem na NIE. Nie raz widziałem cie łamiącego regulamin i twoje podanie mnie nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Na tak -godziny -mily -pomocny -kultura - wiecej adminow= mniej cziterow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ogromne TAK ! - zawsze pomoze -kultura na + -steam -wiek Napewno bedzie dobrym admem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi