Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Siema Andrzej 22 lata , mieszkaniec pomorza , otwarty na nowe znajomości Na forum sciągnał mnie gracz o Nicku Danke za go serdecznie jej dziekuje bo atmosfera na serwie jest nieziemska , wróciłem po dość długiej przerwie i se wszystko przypominam mixy cos piszcie ;p jak cos z happym pracujemy razem wiec no problem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witam Cię gorąco! :hi: . Cieszę się, że w końcu zrobiłeś to konto na forum i możesz razem z nami go śledzić . Dopraszałam się chyba z tydzień : D. I chcę niedługo widzieć... No wiesz co chce widzieć , czekam z niecierpliwością na ten temat . Życzę Ci dużo fragów, no i oczywiście do zobaczenia na serwerze . Jak w czymś będę mogła pomóc to pisz śmiało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Siemka Czester ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 siemka sasiad nooo narescie szkoda ze Danka musiala przekonac :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witaj! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Elos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi