Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 chciał bym złożyć skarge na admina o nicku Omi ponieważ widzac gracza na aimie i potwierdzajac to że widzi przez 7 rund nie potrafił go zbanować majac wytłumaczenie ze do nuke mu brakuje 3 fragow pisałem do niego ze 4 razy na U@ on odpisywał mi ze widzi ale nadal w dupie miał to że ten koles ma aim i grał dalej.W końcu wyprowadziło mnie to z rownowagi i powiedziałem mu pare słów a on mi dał bana na tydzień.za brak jego wcześniejszych reakcji prosze o Ub/skrócenie bana badz danie mu upomnienia.bo w regulaminie wyraznie jest napisane widzisz czitera piszsz na U@ napisałem pisałem 6-7 razy i nic to nie dało.Na moja wypowiedz wulgarna potrafił zareagowac odrazu a na to co robił ten gość na aimie nie reagował ponieważ był w jego teamie i to było mu na korzyść a reszta nie mogła grać. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina 0mI. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 53 minut i 22 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Miki [AMXBans] Powod : ' obraza admina mnie dzieciak to ty jestes ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.243.10 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Poproszę admina 0mI o wypowiedź w temacie i przedstawienie swojej wersji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Żeby nie było że będzie wmawiał że go obrażałem Powiem tak: -Używałem wulgarnych słów ale go nie obraziłem jedynie z ironia zapytałem ile on ma lat skoro się tak zachowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 dostales za obraze a ze mi do muke brakuje to pisalem tak poprostu musze sie upewnic ze ma aima a nie bo ty piszesz na ciebie tez pisza i co mam cie odrazu co chwila banowac to wcale nie pograsz a co napisales na mnie to dzieciaka to znajdz sobie w domu do mnie to troszke podrosnij a to dowod co napisales kare masz odczekac asz prtzemyslisz swoje odzywki do starszych dzieciaku http://speedy.sh/ardrb/miki.bmp lzesz jak pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Obraził admina ale kara 1 tygodnia nie jest adekwatna do tego co tam jest napisane , ban powinien być max na 1 dzień , tydzień to zdecydowanie za dużo . Ostateczną decyzje podejmie osoba z uprawnieniami do zamykania skarg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 No dobra nie wytrzymałem w sumie niewiele sie pomyliłem z tym jak powiedziałem a to ile czasu musisz sprawdzac go napisałem ci w 2 rundzie że gra na aimie, i nie sciemniaj ze musiałeś to sprawdzic bo sam odpisałeś że widzisz to i w sumie żeby zobaczyc że ktoś ma aima wiele czasu nie trzeba a ten tygodniowy ban to wyjąłeś z bajek Księciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ok zmniejszyc bana na 3 dnie ale nie na dzien tym bardziej ze odrazu sie tlumaczyl ze nic nie napisal a dowody sa dzieciak to jest on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Człowieku a wiesz ile ja mam lat widziałeś mój dowód?? Nie wiem jakims super adminem jesteś że jak kogoś poniesie i się zle do Ciebie odezwie to dostaje bana na 3 dni a nie na 1 godzinę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 nie wazne ile masz kultury ci brak i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Omi daj już spokój bo Ci korona z głowy spadnie A jak jestes taki stary jak piszesz to dziecmi sie zajmij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Koniec tej wymiany zdań poczekajcie na wypowiedź Opiekuna serwera / S@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Skracam bana do dwóch dni. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi