Atnam Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nick :Atnam Data ( Od kiedy do Kiedy ) : ok 2-3 tygodnie Powód :Powód jest prosty wykonałem wiele czynności związane z wyeliminowaniem lagów w grze niestety nie udało się.Mam problem z komputerem i chyba poważny więc postaram się go zanieść do naprawy może coś z nim zrobią lub jeżeli nie będę zmuszony poprosić o odebranie rangi Admina serwera. Przepraszam że zawiodłem i proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi