Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 FILO naucz się robić ss'y, bo ja na swoim całym systemie mam TYLKO screeny z 27.01.15r, na których z resztą jestem czysty. Albo jakiś lag, albo bug. Nie mam teraz jak udowodnić calej administracji Smieszne... I pewnie bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ masz poradnik screeny na pewno masz jak nie wstawisz to jedyna szansa na ub to 100 reklam masz 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Mam wstawiać 100 reklam, za to, że ktoś nie umie porządnie ss'ów zrobić ? To śmieszne. Przeszukiwalem system 3 razy i mam 5 ss'ów z 27 stycznia. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Nie ma takiej opcji abyś 5 ss'ów nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 To dlaczego mi wyszukuje 5 starych ss'ów i nic więcej ? Jednak jest taka opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 W poradniku jest napisane ma być 5 screenów w formacie TGA poszukaj dobrze jeszcze raz z poradnikiem który dał Ci pixel . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Rozumiesz, że szukałem ? Nie raz, nie dwa. Szukając x razy znalazłem przez irfanviewa 5 starych ss'ów starą metodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jak nie masz screenów to bez ub jedyna opcja na ub to 100 reklam . Screeny na 100% masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi