NcLR Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Nick: NcLR Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Zawsze musi być ten pierwszy raz:) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 0 (szybko się uczę) Staż w CS-sie: W cs-a zacząłem grać mając 14 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: I tu mogę się w końcu wykazać Mam doświadczenie na podbnych "stanowiskach". Byłem GM w grze Metin2 PL(oczywiście nie na żadnych privach) i moderatorem na ogólnopolskim forum (klubseatibiza.pl). Obydwa stanowiska wymagały ode mnie dużego zaangażowania i odpowiedznialności a to pierwsze również przeszkolenia w zakresie obsługi gry i graczy. Gram w cs-a kupe lat. Jeżeli nie jestem w grze to przez większość dnia jestem dostępny na steam i w razie wezwania chętnie pomoge w usuwaniu szkodników z serwera. Samemu nie raz zdarzało mi się pisać do adminów na steam albo forum o pomoc z cheaterem. Spokojny, kulturalny i odpowiedzialny to właśnie ja:) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Średnio 2-3h dziennie. Najczęściej wieczorami i późnymi wieczorami(gaszę światło na serwerze;)) Kontakt: PW, steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/NcLR/80.72.40.110:27026/ http://banid.pl/kto?to=0:1:2561763 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Portowiec Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 na tak + wiek + czesto na serwie widywany + amx nie jest trudny w obsludze jezeli bedzie mial klopot chetnie mu pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jestem na Tak . ~Często widywany na serwerze. ~Kulturalny, ~Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Często widuję na serwerze, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 na Tak tak jak pozostali + steam +wiek +widywany na serwerze +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jestem za daniem szansy -wiek - widzę go na serwerze dosc często -kultura Tylko daj sie bardziej poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 szanse mozna dac oczywiscie wiek ma. widac go czesto zgłasza kulturka.. A AMX pomozemy bez problemu jest steam oraz u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi