KreatywnyAli Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Nick: KreatywnyAli Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): To byłby mój pierwszy admin. Znajomość AMXX (W skali 1-10):Sam nie wiem, znam podstawowe komendy itd. niezbędne do funkcjonowania a wszelkie braki w mojej wiedzy postaram się nadrobić w najbliższym czasie.Myślę,że 4/10 Staż w CS-sie: 4lata Steam / NonSteam: NonSteam jednak gwarantuję czystą gre. Dlaczego Ty :Ponieważ chciałbym sprawić aby gra dla ludzi była przyjemnością a nie udręką gdy ktoś się stara a wbija taki jeden na cheatach i mu wszystko przychodzi łatwo + tworzy się przy tym niezdrowa atmosfera gdy zaczynają się bluzgi itd. na daną osobę/osoby podejrzane o cheaty..Zawsze to jedna osoba więcej do pomocy Jeśli dacie mi szansę zrobie wszystko aby ją dobrze wykorzystać. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2 godziny Kontakt: Moje GG: 52795626 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/KreatywnyAli/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Poprawiłeś się nie powiem masz moje tak -Wiek -Adminów mało -Myśle że dasz radę -Dużo godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Jestem na TAK : - Czesto Ciebie widze na serwerze. - Duzo H - Mysle ze dasz sobie rade . Kazdy mial kiedys ten swoj 1 raz . ^^ Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Poprawiłeś się nie powiem masz moje tak -Wiek -Adminów mało -Myśle że dasz radę -Dużo godzin Nic dodać nic ując , Popieram na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Na tak : -ogarnięty -myślę że z czasem ogarniesz amx -aktywny -zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 No pewnie ze szansą się nalezy, jestem jak najbardziej na Tak. Często na serwerze a admini potrzebni,amx nie jest taki trudny żebyś nie ogarnął. Tyle ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jestem na Tak, widać Cię, pomagasz na u@, myślę, że warto dać Ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 WIELKIE TAK -ogarnia grę -ma łeb chłopak -dobrze się z nim dogaduje - i wogóle zajebisty zią (Y) :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Na tak - wiek - czesto cie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Na Tak -Ogar -Kultura -Często cię widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Lutego 2015 Administrator Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi