GlyMp Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Siemka Mam na imię Kamil, Jestem z województwa warminsko-mazurskiego : ). Gram na Only DD2 #2 . Mój nick z CS'a to: GlyMp Serdecznie pozdrawiam wszystkie osoby tego forum oraz wszystkich H@ / J@ itp , A szczególnie wyróżnienie dla Danke:*:*z która miałem już okazje rozmawiac Danke "kopiuj wklej" ty wiesz o co chodzi Do zobaczenia na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Hahaha, dziękuję za wyróżnienie, czuję się teraz sławna . Witaj gorąco :hi: . Życzę Ci miłego fragowania i czynnego uczestnictwa w życiu naszego forum, baw się dobrze! :). Oczywiście do zobaczenia na serwerze i steam . Jak będę mogła w czymś pomóc to śmiało pisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Czeeeeeeeeeeeeeeść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maruda Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Heeey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Siemson ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Witam Życzę miłej gry! I zapraszam na serwer dd2/inf Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Siemano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Witaj! Zapraszam na serwer cs:go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi