Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Nie wydaje mnie sie [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19189846 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.37.76.166 ' [AMXBans] =============================================== Nie wiem kiedy go dostalem nie mam ss'w ani nic i prosze o wytlumaczenie albo cos:D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Wzór oraz zapraszam admina _Masta_Yoda_ z demkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Ja mam dać wzór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Twój nick podczas gry: Nie wydaje mnie sie Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa:de_dust 2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 19189846 Uzasadnienie: nie wiem za co, od kogo, i kiedy go dostalem Prosze o szybkie wyjasnienie i oczywiscie o UB Ok przepraszam. Długo bede musiał czekać na wyjaśnienie ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Masta_Yoda_ Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Obejrzałem demo z godziny nadania bana. Został on przeze mnie nadany przez pomyłkę, gdyż w tym czasie grasował na serwerze gracz o nicku KuTi lol2, który miał aktywnego bana i o niego mi chodziło. Za zaistniałą sytuację gracza zbanowanego przez pomyłkę przepraszam :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 W porządku. Gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi