Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Nick: Rumcajs. Wiek: 15 Znajomość AMXX (x/10): 9 Staż na forum: Dosyć długi Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chcę pomagać użytkownikom szukającym pluginów itp. Kontakt:47020562 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Staż na forum: Dosyć długi Rejestracja 2stycznia na nie nie spelniasz wymogow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Staż duzy tylko aktywność ujowa ;/ wiec jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 +staz -aktywnosc amx znasz na 9 i chcesz pomagac jak sam wszystkiego nie wiesz Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Nie spełniasz wymagań ,odrób punkty ostrzeżeń na forum i zapraszamy ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko AMXX Support. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi