Owen Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Owen Godzina, data zdarzenia: ok 19, 09-02-15 Mapa: de_hell STEAM_ID / IP: 83.31.55.92 Uzasadnienie: Gram, padłem, zminimalizowałem csa, wracam do gry i: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Kozaczek [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'UCZIECZKA PRZED BANEM' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:4:2058747637' [AMXBans] Your IP: '83.31.55.92' [AMXBans] ======================================= No tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Zapraszam Admina Kozaczek do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Admin Kozaczek zbanował tego gracza na moją prośbę w razie gdy by mnie nie było na serwerze . A Ciebie Owen zapraszam ze screenami które Tobie zrobiłem , bana nie zdążyłem dodać bo zwiałeś mi z serwera . Dowód: http://iv.pl/viewer.php?file=16268078103312549446.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Faktycznie, mam ssy w folderze. Wystarczyło teraz w powodzie bana to dopisać. Link do ssów: http://www23.zippyshare.com/v/Pnd4YgRb/file.html Jak mam napisać według wzoru i gdzie indziej to dajcie znać. PS. Nie zwiałeś, tylko po prostu nie zauważyłem, że dostałem ssy. Miałem na mh robione ssy 25 razy i nigdy nie było problemów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi