Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Siemanderro!!, trochę już tutaj gram, a zapomniałem się przedstawić więc zacznijmy od tego jestem Natan mam 16 lat i gram na codzie 45k pod nickiem NiuQ, więc myślę że zostanę z wami na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Siemanko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witaj. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 witaj życzę miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 No siemka, dzisiaj nawet graliśmy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Siema ByQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi