Gość Guest Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witajcie Za dawnych czasem witało się chlebem i solą a Mnie screenshotami więc jak mam czas to Witam Wszystkich Jestem Piotr, Lat 17 (Prawie ), mieszkam w okolicach Krakowa ale mniejsza o to, Ogólnie na co dzień cisnę Was na Codzie 45k, Lubie grać na codach ,ponieważ szybsze bieganie to coś, na dd2 mnie szlak trafiał jak 30 sek musiało się dryptać na B , Jestem Technikiem Budowlanym i będę Wam budował domy może kiedyś, Współczuje Wam no ale jak dobrze zapłacicie to będziecie mieli lepszych fachowców , W sumie jestem swój chłop i jak ktoś chce pogadać czy coś to walić do Mnie śmiało, OSP się kłania, ugasimy pożar wódeczką i zagryzką Będę chciał dużo zmienić na Codzie bo panuje sajgon ale czekam aż Opiekuna znajdzie Nowego Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Hoho, witaj Piotrze . Moje okolice, jestem z Krakowa hehe . Skoro lubisz COD'y - wpadaj na 500 k lvl . Jak będę mogła w czymś kiedyś pomóc to śmiało pisz : = ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi