Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 NICK: przykre i smutne GODZINA/DATA: 31.01.2015R. godzina około 1:00 (noc) MAPA: NIESTETY JUŻ NIE PAMIĘTAM STEAM ID/IP: 0:0:899405 Uzasadnienie: złożyłem prośbę o odbanowanie niezwłocznie po zdarzeniu: http://multi-head.pl/topic/53084-ban-steam-id-008994053-przykre-i-smutne-multi-head-ip-80724011027026/?hl=%2Bprzykre+%2Bsmutne Miałem dać znać jak problem zniknie, minął tydzień (nie grałem), problem aktualny - nadal mam bana na wszystkich serwerach Multihead. Proszę o ponowne rozpatrzenie i unban. dzięki Pozdrawiam I AMsterdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 To samo co wcześniej , bans czysty . Musisz cierpliwie czekać aż samo wróci do normy . W bansie czysto. Zapewne ban systemowy, zejdzie po jakimś czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 To samo co wcześniej , bans czysty . Musisz cierpliwie czekać aż samo wróci do normy . Ja to wiem, że jest czysto , bo tak napisaliście mi we wcześniejszym temacie. Ban nie zniknął przez 2 tygodnie. Wcześniejsze info było, że 2-3 dni i znika. Temat został zamknięty, problem nie rozwiązał się sam. Może warto pochylić się na problemem, Komunikat wcześniej był: Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL You have been banned from this server! przedwczoraj jak próbowałem się połączyć to nie było w/w komunikatu a jedynie info, że mam bana. Proszę o pomoc w sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Może spróbuj usunąć całego cs'a i zainstalować nowego, nie wiem czy to pomoże ale zawsze można spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Jeżeli problem się pojawi zapraszam na PW to otworze temat . Tymczasem /Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi