Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Veracruz około 12,dzisiaj DD2 STEAM_1:0:57655740 Zostałem zbanowany przez głosowanie chociaż grałem sobie normalnie zostałem sam i biegłem na b... proszę o szybkie UB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 W bansie jesteś czysty, nie ma żadnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Dalej nie możesz wchodzić na serwer? Czy problem zniknął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi