Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 czy ty nie rozumiesz co czytasz czy co k... dostałem bana bez ss-ów i z skąd niby mam je wziąć co ??? a że 24 h to co z tego niektórzy pracują i nie mają czasu aby w te 24 h się wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jak by co mam ss-y z jakiegos aimapa a od was nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 banujecie ludzi bo mają dobra passę za jakieś nędzne umiejętności w grze to ciekawe co by był gdyby jakiś teamowy kozak tu przyszedł a juz wiem co by było dostał by bana za to że jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Szczegóły Twojego bana : http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=5405 Poradnik gdzie znaleźć screeny dostałeś w 1 temacie z prośbą o UB . Miałeś czas na wrzucenie tematu to i miałeś czas na sprawdzenie folderu według poradnika . PS>Reszta Twoich spraw nas nie interesuje . 24h obowiązują każdego . BEZ UB . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi