Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Nick: daws Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na innych serwerach jak i również miałem swój serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-8 Staż w CS-sie:4 lata z przerwami Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Ponieważ chce pomagać w ulepszaniu serwera pozbywając się "cziterów" albo ludzi którzy, nie przeszczegają regulaminu. Jestem osobą bezstronną i zawsze chce doprowadzić do porządku. Jestem często aktywny w nocy a w nocy ludzie graja najwięcej na hackach. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5-6 H Kontakt:PW gg skype fb Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/daws/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Jestem na Nie nie znam Cię prawie w ogóle nie widziałem,pograles raptem 3 dni i już podanie na admina. Chyba jaja sobie robisz a w ogóle nie wydaje mi się że masz te 17 Lat przy takiej ortografii . Konto pod podanie. Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Napisałem że w przeważnie gram w nocy. A co masz do mojej ortografii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Wielkie NIE : -konto pod podanie -o ortografii już nie mówię -ledwo 7h na serwie i ty skłdasz podanie?To są jakieś jaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Na NIE. -Ortografia -Minimum 20h przegrane na serwerze; (Ty masz nie całe 8h) -NonSteam -AMXX 7-8 (Raczej nie 7-10) -Jakbyś poświęcał te 5-6h jak to napisałeś to byś miał na spokojnie 20h przegranych na tym serwerze. -Konto pod podanie. +Jak się złoży podanie to nie powinno się raczej pisać postów w swoim podaniu bo coś ci się nie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 na NIE -godziny (skoro grasz 5-6 h to w 4 dni dałbyś radę nabić) -nie jesteś aktywny -pograj trochę niech cię poznają inni gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 jestem na NIE -widzialem cie 1 raz na serwie -gt -nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Zbyt mała ilość przegranych godzin na serwerze (wymagane minimum 20h). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi