Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Twój nick podczas gry:AraB30!. Godzina, data zdarzenia:okolo 2:00 w nocy niestety nie znam dokłądnej godziny Mapa:DD2 #1 STEAM_ID / IP:5.174.62.101 Uzasadnienie:PROSZE P DALSZE WSKAZOWKI CO DO TEGO POSRU PONIEWAZ NIE DOSTALEM SSOW WIEC CZEKAM NA WASZA ODPOWIEDZ POZDRWIAM ! A CO DO MOJEJ CZYSTOSCI JESTEM CZYSTY JAK ŁZA BEZ WĄTPLIWOSCI NIGDY NIE GRAM NA CHAKSACH A ZWLASZCZA NA TAK OGARNIETYM SERWERZE JAK MULTI:) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na Multi-Head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '5.174.62.101' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Screeny robią się automatycznie więc musisz je mieć. Kieruj się tym poradnikiem http://multi-head.pl/topic/29176-wz%C3%B3r-wstawiania-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Pamiętaj, że masz 24 godziny na wstawienie ss'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Przestań typie, paliłeś się koncertowo. Jak lampki na choince. Teraz też palisz, ale frana. Mam nadzieje, ze te Twoje bajeczki o braku screenow nie przejda. Wybaczcie spam, ale jak widze teksty u nsow "CO DO MOJEJ CZYSTOSCI JESTEM CZYSTY JAK ŁZA BEZ WĄTPLIWOSCI NIGDY NIE GRAM NA CHAKSACH A ZWLASZCZA NA TAK OGARNIETYM SERWERZE JAK MULTI:)" to mnie skręca. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Nie ma takiej możliwości abyś ss'ów nie miał. Masz na to tak jak @R4d3k napisał 24h więc jeżeli jutro do godziny 2:10 nie wstawisz ss'ów to jedyna opcja to 100 reklam zrobionych własnoręcznie naszej sieci. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 12 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi