Gość Guest Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Twój nick podczas gry: Vi Godzina, data zdarzenia: 22:01. 09.02.2015r Mapa: Nie pamiętam., STEAM_ID / IP: 83.8.12.245 Uzasadnienie: Uzasadnienie jest takie, grałam sobie, i grałam.. Miałam staty 349/7 Jakoś tak. I Dostałam bana od Ganja Mafia " Wrzuć ss'y " Wrzuciłam na forum, i tutaj zaczęły się komplikacje. Iż Danke, wprowadziła mnie w błąd. Wrzuciłam ss'y, by GetDiscountApp">ona napisała " Co to ma być? To nie są w ogóle screeny . Pobiera mi się coś dziwnego... . " Pomyślałam, ok.. Mój błąd wstawie w rar. Wstawiłam, po czym " R4D3K " napisał " Screeny mają być w formacie .tga " Nie wiedziałam jak zrobić format tga. ponieważ miałam tylko format .bmp To w tedy danke mi doradziła " Kieruj się tym poradnikiem: http://multi-head.pl...zie-je-znaleźć/, a na pewno znajdziesz. " I tak zrobiłam, pobrałam by GetDiscountApp">program irfanView.. I zmieniłam z .bmp na tga.. Tzn tak myślałam, że to tga. A zmieniłam na PCX. Wstawiłam to na forum, okazały się znowu złe. " Screeny mają być w formacie .tga, a nie w pcx.. . " To znowu zmieniłam format z PCX na tga. wstawiłam to na forum, oczywiście w formacie tga. I koleżanka Danke napisała " Koleżanko, coś ukrywasz. Bana dostałaś o 22, a screeny, które spakowałaś są z godziny 16.... " To były jedyne ss'y które dostałam. Żadnych nie było.. Ale każdy głupi, wie że.. Gdy zmieniasz format przykładowo: z tga. na pcx. To za każdym razem zmienia się godzina, edytowania zdjęcia. Później na ShoutBoxie zrobiła się straszna DRAMA, że jestem facetem, żeby tylko dostać UB. Link do tematu mojego : http://multi-head.pl/topic/54267-ssy-vi/. Są tam ss'y. Które, niby nie są moje. Zostałam wprowadzona w błąd przez 2 Administratorów. Pozdrawiam ps. To że ktoś gra 3 dni, kupi VIP'a oraz Klase premium. I będzie pierwszy w Topce nie oznacza, że jest " Cheaterem " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Radziłbym przeczytać regulamin forum bo te kolorki nie są dla zwykłych użytkowników Po za tym w poprzednim temacie wszystko jest wyjaśnione, chcesz ub? 100 reklam własnoręcznie zrobionych naszej sieci i po sprawie. Oczywiście jeżeli nadal chcesz grac Wszystko zostało wyjaśnione. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi